Om oss

VÅR HISTORIA​

KMS-Service tänker på miljön, erbjuder skräddarsydda och kundanpassade lösningar samt, vilket är viktigast för dig, kvalitetsservice till konkurrenskraftiga priser. KMS-Service utgår ifrån Malmö men erbjuder vår service i hela Skåne och täcker därför städer så som: Lund, Eslöv, Landskrona, Helsingborg, Höör, Ystad, Hässleholm, Kristianstad med mera. KMS-Service erbjuder både abonnemang och enskild städning. KMS-Service erbjuder professionell och förstklassig service, kompetens samt ”Nöjd kund” garanti.

Rot - Rutarbete

Du kan få göra avdrag från din skatt för arbetskostnaden när du anlitar någon för reparation, underhåll samt om- och tillbyggnad (rot) och för hushållsnära tjänster, inklusive flyttjänster, reparation och underhåll av vitvaror och IT-utrustning (rut). Material och resekostnader ger däremot inte rätt till rot- och rutavdrag.

Så här fungerar rot- och rutavdraget
Du som köper rot- eller ruttjänster ansöker inte själv om rot- eller rutavdraget. Det gör den som utfört arbetet. Hen drar av en del av arbetskostnaden på fakturan till dig. Rot- och rutavdraget räknas ihop och är sammanlagt max 50 000 kronor per person och år. Om du kan ta del av avdraget eller inte beror på hur mycket skatt du har betalat in under året och vilka andra avdrag du gjort.


Läs mer kring rot- och rutarbeten på Skatteverkets hemsida:

Se vår video​

Professionell städning och hushållshjälp till både privatpersoner och företag

Spela videoklipp
Stäng meny